FC Dinamo Bucuresti


Intra in galeria:
Câinii Roşii
 
Intra in galeria:
Gogu
 

Dinamo are milioane de suporteri&Dinamo e nr.1

Vezi detaliile
Invită-ţi prietenii:
Intră în galerie

Newsfeed:

loading...


Dinu Gheorghe s-a despărțit azi de Dinamo după doar 4 luni ca manager general. Acesta nu mai făcea parte din proiectul Dinamo și nu mai era pe aceeași lungime de undă cu patronul Negoiță și antrenorul Rednic. Vlad Munteanu va fi noul manager al "cîinilor". Fost jucător în Ștefan cel Mare, acesta ar putea aduce în staff un alt ex-dinamovist, Cristi Munteanu. Vlad Munteanu a fost manager la U Cluj în perioada noiembrie 2013 - mai 2015. Acesta și-a schimbat deja poza de la profilul de WhatsApp cu una în tricoul "cîinilor" (foto jos), cu un citat motivațional ca status: "Clear eyes, full hearts, can't lose", împrumutat din serialul american Friday Night Lights. 20150820090923 Fostul mijlocaș, 34 de ani, a cîștigat cu Dinamo titlul în 2004, trei Cupe în 2001, 2003 și 2004 și Supercupa României în 2005. "Prefer să lucrez cu tinerii străini decît cu români. Ai noştri au gărgăuni în cap. La fotbal s-a pierdut spiritul de echipă, din cazua banilor, a media şi a pedagogilor. Şi părinţii au partea lor de vină pentru că tinerii neglijează şcoala şi se gîndesc cum să se umple de bani. O să ajungem să avem fotbalişti needucaţi, introvertiţi şi care nu ştiu să dea un interviu" Vlad Munteanu pentru GSP, într-un interviu din luna februarie

Dinu Gheorghe a plecat de la Dinamo! Dinamo a anuntat prin intermediul unui comunicat de presa despartirea de Dinu Gheorghe. Stire in curs de actualizare! Comunicatul dinamovistilor FC Dinamo Bucuresti a incetat azi, 20 august, raporturile contractuale cu domnul Dinu Gheorghe, care pana acum a ocupat functia de manager general al clubului. Echipa din Stefan cel Mare ii multumeste pentru activitatea depusa si ii ureaza mult succes in continuare.Administratorul lui Dinamo, Cornel Dinu, a reacționat după ce Dinamo a reziliat contractul cu Dinu Gheorghe, care era din aprilie manager general în Ștefan cel Mare. "Există un vers senzațional scris de Coșbuc în «Moartea lui Fulger». În momentul în care plînge Împărăteasa, vine un moșneag și îi spune «Nu cerceta aceste legi, că eşti nebun cînd le-nţelegi», iar continuarea este după părerea mea chiar viitorul lui Dinamo: «Trăieşte-ţi, doamnă, viaţa ta! Şi-a morţii lege n-o căta!», unde spun eu că doamna este Dinamo. Mai mult nu vreau să comentez, situația aceasta mi-a amintit de «Moartea lui Fulger» pe care eu o recitam la patru ani în curtea casei părintești de la Tîrgoviște", a declarat Cornel Dinu pentru GSP.ro.

CONVOCĂRI. Moldoveanu, L. Gheorghe, Dima și Pădureț la România U17 Atacantul Robert Moldoveanu (foto), mijlocașul Liviu Gheorghe și fundașii Constantin Dima și Ștefan Pădureț au fost convocați de selecționerul Adrian Boingiu la reprezentativa Under 17 a României pentru meciurile amicale împotriva echipei similare a Scoției. Partidele amicale între selecționatele Under 17 ale României și Scoției se vor disputa la Centrul de Fotbal Buftea pe 25 și 27 august.